ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το βραβείο Partner Award της SAP, για τη συνολική της απόδοση στη διάδοση του προγράμματος “SAP Business One” την περίοδο 2008-2016, τιμήθηκε πρόσφατα η ΒΥΤΕ.

Η βράβευση αυτή επισφραγίζει τη δυνατή συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών, καθώς επίσης και τη συμβολή της BYTE στη διάδοση και τη χρήση του επιχειρησιακού λογισμικού “SAP Business One” στην Ελλάδα την τελευταία οκταετία.

Το “SAP Business One” ERP αποτελεί μια απόλυτα εξειδικευμένη και τεχνολογικά προηγμένη λύση που καλύπτει συνολικά τα τμήματα μίας εταιρείας, όπως μεταξύ άλλων, τις Οικονομικές Υπηρεσίες, τη Διαχείριση Σχέσεων με Πελάτες, Προμηθευτές και Συνεργάτες, την Αποθήκη, την Παραγωγή, το Εμπορικό κύκλωμα, τη Διαχείριση Έργων και Συμβάσεων και τη διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων. Παράλληλα η Byte έχει αναπτύξει μία εντελώς νέα λειτουργική ενότητα που καλύπτει πλήρως και τις ανάγκες Μισθοδοσίας των εταιρειών, στηριγμένη επάνω στην πλατφόρμα του SAP Business One.

«Διαθέτοντας ισχυρή παρουσία στην αγορά του επιχειρησιακού λογισμικού, η BYTE συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της, που χαρακτηρίζεται από διεθνείς πρωτιές, σημαντικά βραβεία, διακρίσεις και πιστοποιήσεις. Το βραβείο της SAP επιβεβαιώνει τη δυναμική της εταιρίας και αποδεικνύει την αφοσίωση και τη γνώση της γύρω από το “SAP Business One”» τόνισε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος.

Αξιοποιώντας συνεχώς τις εξελίξεις στις τεχνολογίες αιχμής, η BYTE συμβάλλει με την τεχνογνωσία της στην τεχνολογική αναβάθμιση των λύσεων των πελατών της, επενδύοντας σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρίες διεθνώς και την παροχή υψηλού ποιότητας υπηρεσιών.