Αποκλειστική συνεργασία της Byte με την Global Knowledge στην Ελλάδα

Η εταιρία Global Knowledge συνεργάζεται αποκλειστικά με το εκπαιδευτικό κέντρο της Βyte, για την εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων σε όλη τη γκάμα προϊόντων της ΙΒΜ.
Με αυτή τη συνεργασία, η Βyte, ως Authorized Silver Learning Provider από τον Οκτώβριο 2014, διαθέτει πλέον το μοναδικό Εκπαιδευτικό Κέντρο Παροχής Πιστοποιημένων Υπηρεσιών Εκπαίδευσης σε λογισμικό, εφαρμογές και συστήματα της ΙΒΜ στην Ελλάδα.

GTP New Logo

Λίγα λόγια για την Global Knowledge και τους στόχους της συνεργασίας

Η πολυεθνική Global Knowledge είναι ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς φορείς και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 4 εταιρίες παγκοσμίως που έχουν αναλάβει να υποστηρίζουν τις εκπαιδεύσεις μηχανικών Η/Υ και στελεχών επιχειρήσεων σε όλη τη γκάμα προϊόντων της ΙΒΜ, οδηγώντας τους στις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.
Το Εκπαιδευτικό Κέντρο της Βyte προσφέρει ένα νέο τρόπο εκμάθησης και πιστοποίησης σε ό,τι αφορά τις τελευταίες τεχνολογίες και τα πιο σύγχρονα προϊόντα της IBM, όπως, μεταξύ άλλων Cognos Business Intelligence, Cognos Financial Performance Management, IBM SPSS, IBM Collaboration Solutions, WebSphere Application Connectivity and Integration, WebSphere Application Server και IBM Power Systems.
Στόχος της συνεργασίας της Βyte με την Global Knowledge είναι να δώσει την ευκαιρία σε στελέχη της ελληνικής αγοράς ΙΤ να ξεχωρίσουν στον τομέα τους, αποκτώντας γνώσεις υψηλού επιπέδου και δεξιότητες διεθνών προδιαγραφών που θα τους επιτρέψουν να ανταποκριθούν ανταγωνιστικά στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της εγχώριας αγοράς.

Authorized Prometric & Pearson-VUE Testing Center

Το έτος 2002, το Εκπαιδευτικό Κέντρο της Βyte πρόσθεσε στη λίστα των διεθνών συνεργασιών του τον τίτλο Authorized Prometric Testing Center (APTC), ενώ το έτος 2007 ξεκίνησε συνεργασία με τον άλλο μεγάλο οργανισμό πιστοποίησης VUE (VUE Center), γεγονότα που του δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Εκπαίδευσης αλλά και Πιστοποίησης, παρέχοντας έναν πλήρη κατάλογο εξετάσεων από κορυφαίους παγκοσμίως κατασκευαστές λογισμικού όπως Microsoft, IBM, Cisco, HP, Oracle κ.α.