Η BYTE εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του Επιχειρησιακού Λογισμικού SAP Business One για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (02/06/2008)

Αθήνα, 2 Ιουνίου 2008 – Η SAP Cyprus και η BYTE ανακοίνωσαν επίσημα σήμερα την σύναψη στρατηγικής συνεργασίας στη διάθεση της λύσης SAP Business One στην Κυπριακή αγορά. Η ολοκληρωμένη λύση SAP Business One είναι η πλέον ενδεδειγμένη για την συνολική κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αποτελεί καταξιωμένη λύση για την συγκεκριμένη αγορά, με πάνω από 10.000 εγκαταστάσεις και ένα οικοσύστημα 550 συνεργατών στον κόσμο.

Η λύση SAP Business One βοηθά τις επιχειρήσεις να εκσυγχρονίσουν τις λειτουργικές και διοικητικές διαδικασίες τους και να αποκτήσουν καλύτερο έλεγχο της επιχείρησης τους. Για την επίτευξη αυτών των στόχων παρέχει λειτουργικότητα που καλύπτει τις ανάγκες Γενικής Λογιστικής, Πωλήσεων, Αποθηκών, σε ένα προϊόν, που διακρίνεται για την φιλικότητα, την ευελιξία και την ταχύτατη υλοποίηση, χωρίς κρυμμένα κόστη και ατελείωτες παραμετροποιήσεις. Το προϊόν ολοκληρώνεται με τα υποσυστήματα Διαχείρισης Πελατειακών σχέσεων (CRM), Ανθρώπινο Δυναμικό (HR), και τα εργαλεία παραγωγής αναφορών (Reporting Tools).

Τέλος η BYTE προχώρησε ήδη στην ανάπτυξη κάθετων λύσεων για συγκεκριμένες αγορές, έχοντας πάντα σαν βάση και αφετηρία την βασική λειτουργικότητα του SAP Business One και χρησιμοποιώντας βέλτιστες πρακτικές που παρέχονται από τον κατασκευαστή.

Η BYTE διανύοντας ήδη τον 26ο χρόνο επιτυχούς λειτουργίας, είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα με σημαντική παρουσία στα Βαλκάνια και δυναμικούς ρυθμούς αύξησης. Με την προσθήκη του SAP Business One στο οπλοστάσιο των λύσεών της, διευρύνει σημαντικά τις δραστηριότητές της και είναι πλέον σε θέση να στηρίξει με τεχνολογικές λύσεις αιχμής το απόλυτο σύνολο των αναγκών των πελατών της. Τέλος, η ΒΥΤΕ έχει ήδη πλαισιώσει το SAP Business One με εξειδικευμένο προσωπικό και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που αποτελούν τη διαφοροποίηση της ΒΥΤΕ και την έχουν κατατάξει πρώτη στις προτιμήσεις των πελατών της.

H BYTE COMPUTER ΑΒΕΕ αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών στον Ιδιωτικό τομέα, ενώ παράλληλα διεκδικεί με επιτυχία την ανάληψη και υλοποίηση σύνθετων έργων του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα. Η μακρόχρονη πείρα της BYTE στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού, στην ολοκλήρωση συστημάτων, στην ενοποίηση ετερογενών τεχνολογιών και τη δικτύωση, σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή και καινοτόμο δραστηριοποίησή στα θέματα ebusiness και elearning την καθιστούν έναν από τους βασικούς παράγοντες διαμόρφωσης και ανάπτυξης της Νέας Ψηφιακής πραγματικότητας στην Ελλάδα.