Κορυφαία βράβευση της ΒΥΤΕ από την Google (24/04/2007)

Αθήνα, 24 Απριλίου 2007 – “Best Newcomer 2007” αναδείχθηκε η Byte στη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Google για τους εμπορικούς συνεργάτες της. Ειδικότερα, στο πλαίσιο του διημέρου με τίτλο “Google Enterprise Partner Connect 07” που πραγματοποιείται 23-24 Απριλίου στη Μαδρίτη, η Google προχώρησε στη βράβευση της Byte ως του καλύτερου νέου εμπορικού συνεργάτη της για την Ευρώπη.

Η αξιολόγηση της εταιρίας και η ανάδειξή της βασίστηκε στις εξαιρετικές εμπορικές επιδόσεις και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που πέτυχε στη διάρκεια των πρώτων 6 μηνών συνεργασίας της με τη Google για την προώθηση στην ελληνική αγορά επιχειρησιακών λύσεων όπως το Google Search Appliance, το Google Mini και η σουίτα Google Apps Premier.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη της Google από όλο τον κόσμο, αλλά και εκπρόσωποι του ευρωπαϊκού δικτύου συνεργατών της. Αξίζει να αναφερθεί ότι κεντρικός ομιλητής και επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης ήταν ο Δρ. Πέτρος Παναγιωτίδης, Business Systems Integration Manager της Vodafone, ο οποίος παρουσίασε case study αναφορικά με την υλοποίηση του GSA από τη Byte που στόχο είχε να ενοποιήσει το μηχανισμό αναζήτησης της Google με μία σειρά κρίσιμων εφαρμογών λογισμικού που έχουν αναπτυχθεί από την Byte και υποστηρίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία του εκτεταμένου ραδιοδικτύου της Vodafone σε όλη την Ελλάδα.

Με αφορμή τη βράβευση της εταιρίας από τη Google, ο κος Σπύρος Βυζάντιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Byte Computer δήλωσε: «Η αναγνώρισή μας από τη Google ως καλύτερου εμπορικού συνεργάτη είναι για εμάς ιδιαίτερη τιμή. Επιβραβεύει τις προσπάθειές μας, επιβεβαιώνει τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχουμε επιτύχει ως σήμερα και αναδεικνύει τη μεθοδικότητα και αφοσίωση που διέπουν τη δουλειά των ανθρώπων της Byte.

Η Byte Computer ΑΒΕΕ αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών στον Ιδιωτικό τομέα, ενώ παράλληλα διεκδικεί με επιτυχία την ανάληψη και υλοποίηση σύνθετων έργων του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα. Η μακρόχρονη πείρα της Byte στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού, στην ολοκλήρωση συστημάτων, στην ενοποίηση ετερογενών τεχνολογιών και τη δικτύωση, σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή και καινοτόμο δραστηριοποίησή στα θέματα ebusiness την καθιστούν έναν από τους βασικούς παράγοντες διαμόρφωσης και ανάπτυξης της Νέας Ψηφιακής πραγματικότητας στην Ελλάδα.